Om

Jeg startet opp Big Beat Recordings, Expo  Lyrics i 1999 fordi tilværelsen var så kjedelig der jeg var innlagt på psykiatrisk avdeling. I første omgang så begynte jeg å skrive dikt, noen av dem er gjengitt i diktsamlingen «Refleksjoner over livet» som finnes her på hjemmesiden.

Noen år senere begynte jeg å frekventere Aktivitetssentret 31B her i Oslo og var så heldig å få være med å åpne Mediaverkstedet der. Og det fikk meg til å fatte interesse for produksjon av musikk og film og ikke minst fotografering.

Fra den gang og til nå så har jeg gitt ut 3 cd-er på mitt eget selskap og det dreier seg om elektronisk musikk, samt at jeg har vært med å lage kortfilm og har produsert flere videoer selv.

Her finnes selvfølgelig også noen disse arbeidene til å lytte til og beskuelse. I dag så heter enkeltmannsforetaket mitt Celsius Recordings, Expo and Lyrics og er også ment å være et forum for oppadkommende artister.

 

 

 

 

Notice: Undefined offset: 0 in /customers/8/6/c/celsiusreandl.no/httpd.www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937